Debat og politik

Dopha blandt top-bands, som underholder ved Kronprinsparrets prisshow i aften

Her ankommer det lokale popnavn Dopha med band til Værket før de skal optræde ved Kronprinsnparrets livetransmitterede prisshow lørdag aften. Fotos: Jan Szwed.

Der er i aften lagt op til en ganske særlig lørdag aften, når Kronprinsparret besøger Randers for at hædre ekstraordinære præstationer og personer inden for kunst, kultur og socialt arbejde.

Det hele foregår på Værket i Randers, der i år danner ramme for det store prisshow præsenteret af Bikubenfonden i samarbejde DR, der også byder på livemusik og underholdning i topklasse.

Kronprinsparrets priser uddeles til særlige talenter med ekstraordinære præstationer inden for dansk, grønlandsk og færøsk kunst, kultur og socialt arbejde.

Lokal popstjerne blandt de musikalske indslag

Ud over Kronprinsparrets prisuddeling er der musikals undeholdning i topklasse af Hush, Jonah Blacksmith, Dreamers’ Circus, Barselona og ikke mindst den lokale 23-årige Sofie Daugaard Andersen, der under kunstnernavnet Dopha lige nu hitter stort med numre som ‘Happy For Me’ og ‘September Till June’.

Begge numre har allerede høstet masser gode anmeldelser og lige så vigtigt mange streams, og selvom hun blot har tre singler under bæltet, så tyder noget altså på, at en Dopha er kommet for at blive.

Ud over Dopha kan publikum og seere også opleve bandet Barselona, som vores fotograf fangede ved ankomsten til Værket i eftermiddags.

Kommentarer